woensdag 28 september 2022

Achter de schermen van het ‘Blind Getrouwd’-trouwfeest: “Het klikte vrijwel meteen”

‘Blind Getrouwd’ seizoen 7 is volop aan de gang en vier koppels gaven allemaal hun ja-woord. De huwelijksfeesten vonden plaats in feestzaal De Koolputten in Waasmunster. En de uitbater van de zaal, Peter Serneels, was er een hele dag bij. 

“Ze moesten hun feest delen”, legt Peter uit aan Het Laatste Nieuws, De vier koppels zijn getrouwd in dezelfde feestzaal. Zo zaten er twee koppels op de gelijkvloers, één koppel op de eerste verdieping en nog een ander koppel in de Orangerie. 

Peter ging verder over de inrichting van de zaal. “We hebben meubilair, maar productie heeft gekozen om het zelf te kiezen”, legt de manager uit. Volgens hem heeft de productie dus enorm veel beslist. En wat zo’n bruiloft mag kosten? Zoals elk ander stel, alleen was er één verschil. “Het budget was iets minder dan wat een normaal trouwkoppel zou uitgeven”, onthult Peter. En daar is een reden voor. “We zijn er ook van overtuigd dat je langs deze weg reclame krijgt.” 

Peter zag alles natuurlijk vanaf de eerste rij afspelen, en zijn gevoel zat bij één bruidspaar wel heel goed. “Bij de twee jongens had ik een goed gevoel, het klikte meteen”, zegt Peter. “Bij de andere koppels was er nog een beetje aarzeling, en natuurlijk heel veel zenuwen.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws