woensdag 7 december 2022

An Lemmens schrikt en maakt zich boos: “Er moet me iets van het hart”

An Lemmens is flink geschrokken. Dat heeft alles te maken met reacties die ze heeft gekregen op een post op social media.

An Lemmens schrijft een uitgebreide boodschap op haar Facebookpagina. “Er moet me iets van het hart”, start de presentatrice. “Wat ik afgelopen weekend gezien heb tart alle verbeelding.”

Ze kreeg heel wat negatieve reacties op een foto die ze plaatste. Daarmee meldde ze dat ze op vrijwillige basis een informatiefilmpje had gemaakt voor een vaccinatiecentrum.

“Sociale media kunnen een heel sterk middel zijn om een positieve boodschap te verspreiden, of om positief bewustzijn te creëren. Het kan ook een groot vergif zijn”, aldus An Lemmens.

“Nu heb ik de afgelopen jaren toch al een behoorlijk olifantenvel gekweekt als het aankomt op wat voor bagger je als iemand met een uitgesproken mening in de media soms over je heen krijgt.”

Het filmpje wekte heel wat reacties los. “Dit was reden genoeg om beschuldigd te worden van zakkenvullerij, een gevaar voor de mensheid te zijn, een grote teleurstelling voor volgers die dachten dat ik meer verstand had en geen schaap was dat de kudde volgde etc. Ook mijn privéleven werd duchtig gefileerd door sujetten die me van haar noch pluim.”

“Maar wat me nog het meest shockeerde is dat mijn volgers die aangaven dat ze wilden gevaccineerd worden of dat reeds waren, bedreigd worden, dood gewenst worden, voor het vuil van de straat uitgescholden worden. Ik ben voorstander van vrije meningsuiting. Maar ik tolereer absoluut geen oproepen tot haat en bedreigingen.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws