donderdag 1 december 2022

André Hazes reageert uitgebreid op breuk met Monique Westenberg: “Toen is de bom gebarsten”

Zopas raakte het nieuws bekend dat André Hazes opnieuw gebroken heeft met Monique Westenberg. Ze hadden zich 12 december verloofd.

Om te voorkomen dat er allerlei verhalen rondgaan trekt André Hazes in de pen op Instagram. “Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schrijft André.

Dat leidde al meermaals tot een breuk, maar nu is die definitief. “Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten.”

Sarah

André heeft het in zijn bericht ook over de familie Van Soelen bij wie hij de afgelopen jaren terechtkon. Hij is goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.”

De relatie met zijn zoon blijft André koesteren. “Ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden”, aldus André Hazes.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws