zondag 29 mei 2022

André Hazes vertelt over bedreigingen bij ‘De Cooke & Verhulst Show’: Vreselijke dingen meegemaakt

André Hazes was te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Gert Verhulst en James Cooke wilde weten of de pers niet te ver gaat door zoveel over hem en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen te schrijven.

André Hazes snapt wel dat de media ook in moeilijke periodes iets wil schrijven, maar hij vindt het vermoeiend wanneer leugens worden geschreven. “Je moet je zo vaak verdedigen tegen dingen die niet waar zijn.” Foto’s nemen hoort volgens hem gewoon bij zijn artiestenstatuut.

Daarnaast hebben ze nog vreselijke dingen meegemaakt, zeker in het begin van hun relatie. “Ik ben in Nederland een soort boeman en mijn nieuwe vriendin al helemaal. Die wordt neergezet als iemand die een gezin uit elkaar rukt wat absoluut niet het geval is.” 

“Wij kregen best wel ernstige bedreigingen en dat neem ik wel heel serieus. De eerste tien dagen van onze relatie heb ik iemand 24 uur per dag bij haar gehad. Die stond voor haar huis, die ging mee naar haar werk. Overal reed iemand achter haar aan.” 

Op de autosnelweg heeft André Hazes ook dingen meegemaakt die echt niet kunnen. “We gingen bijna racen. We leven maar gewoon in Nederland en dus verbaast het me af en toe toch hoe ver het gaat”, aldus André Hazes.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws