donderdag 1 december 2022

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe over ‘Familie’: “Onlogisch en jammer”

Familie’ bestaat dertig jaar. Dat werd vorige week gevierd met ‘Familie Feest’ in de Lotto Arena. Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe zijn het oudste soapkoppel van het land en kunnen de set niet missen.

Vorige week werd er uitbundig gefeest in de Lotto Arena. ‘Familie’ werd 30 jaar. Ook het oudste soapkoppel was van de partij. “Elke dag dat we nog op de set mogen staan, zijn we zo blij als een klein kind”, klinkt het in een dubbelgesprek in Primo.

Door de jaren heen hebben de personages van Anna en Albert heel wat meegemaakt in de reeks. “Niet alleen ik, maar ook mijn personage is 30 jaar ouder geworden. De schrijvers van ‘Familie’ houden daar ook rekening mee. Vroeger was haast alles wat Anna dacht zwart of wit. Tegenwoordig zit er ook veel grijs in”, zegt Annie.

Toch vinden zowel Annie als Ray het jammer dat ze niet zo vaak meer aan bod komen. “Tot op vandaag vind ik het onlogisch en jammer dat de kleinkinderen niet bij de bomma thuis op bezoek komen. Terwijl dat net erg herkenbaar zou zijn.”, aldus Ray.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws