maandag 17 januari 2022

Bart Schols bedolven onder kritiek na delen van zijn mening over ‘La Boum 2′

Bart Schols, de man die ‘De Afspraak’ presenteert, heeft op Twitter zijn mening geuit over ‘La Boum 2’ van zaterdag in het Ter Kamerenbos. Heel wat mensen vinden dat de presentator kritischer mag zijn voor het beleid in ons land.

“Vaccinaties op volle toeren, wellicht mooie zomer in het verschiet, en het toch nog rap wat gaan uithangen in het bos. En wat met duizenden zorgverleners die hunkeren naar wat rust en wel wat respect verdienen. Dat ik wel begrip wil opbrengen, maar het toch niet zo goed begrijp”, geeft Bart Schols zijn mening op Twitter.

“Je brengt twee zaken in verband die niets met elkaar te maken hebben: het leed van de hulpverleners en de patiënten enerzijds en een bosevenement van mensen die vrijheid willen anderzijds. Je doet alsof hun belangen tegengesteld zijn EN je kiest onterecht partij als journalist.”

Heel wat volgers verwijzen naar het falend beleid van de overheid: “Klopt niet. Ik denk dat iedereen respect heeft voor personeel in de zorg. Er is geen respect meer voor onze beleidsmakers. En daar hebben ze zelf voor gezorgd” of  “Falen van een overheid die al maanden zou kunnen inzetten op gecontroleerde buitenactiviteiten en dit soort zaken zo zou kunnen vermijden”.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws