donderdag 26 mei 2022

Bashir reageert op zware beschuldigingen over ophefmakend interview prinses Diana

Een rapport bracht deze week aan het licht dat journalist Bashir met valse informatie Diana overtuigde voor het geven van een intiem interview aan hem voor het programma Panorama. 

Zonen Harry en William en de broer van Diana, haalden al hard uit naar Bashir voor wat hij hun moeder en zus aandeed. “Ik kan de motivatie begrijpen, maar om de tragedie, de moeilijke relatie tussen de koninklijke familie en de media alleen op mijn schouders te schuiven, voelt een beetje onredelijk”, reageert Bashir bij The Sun.

“Ik heb niet het gevoel dat ik alleen verantwoordelijk kan worden gehouden voor veel van de andere dingen die gaande waren in haar leven, en de complexe kwesties rond die beslissingen,” zegt Bashir nog.

Bashir hield ook vol dat Diana blij was met het interview en dat de twee close bleven nadat het interview was uitgezonden. Hij zei dat prinses Diana zijn vrouw Deborah bezocht in het ziekenhuis op de dag dat ze beviel van hun derde kind.

“We waren vrienden. Ze zei tegen me: ‘Je moet het me laten weten op het moment dat de baby komt’ en een uur later werd er op de verloskamer geklopt en liep ze naar binnen.”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws