dinsdag 29 november 2022

Beslissing Big Brother-deelnemer Nick lokt veel reactie uit

Nick Kraft, DJ en Kempenaar, maakt zich niet sympathiek bij zijn medebewoners, Integendeel. Big Brother liet hem de keuze uit zes kistjes. Nick stopte bij het voorlaatste kistje en kroonde zichzelf daarmee tot nieuwe huismeester inclusief immuniteit. 

Uitgebreid verdedigde hij zijn keuze onder het mom dat dit het beste was voor de groep. Nick was volgens zijn medebewoners de enige die hier beter van werd. Op het instagramaccount van Big Brother vroeg men aan de kijkers: ‘Bij welk kistje was jij gestopt?’.

Verrassend, maar de meeste volgers steunen Nick. Volger Mennik schrijft: ”Net alsof niet iedereen dit had gekozen. Ik vind wel dat dit filmpje te veel is ingekort. De tijd dat hij daar stond te twijfelen en de mogelijkheden opsomde was echt veel langer. En ook belangrijker om hem als persoon te bestempelen. Op basis van dit filmpje lijkt hij puur voor zijn eigen te gaan”.

Een andere kijker omschrijft het zo: “Bij hetzelfde kistje. Goede keuze. De medebewoners zijn onterecht boos. Hij verdiende sowieso huismeester.”

Heel wat kijkers hadden ook wel graag een huisdier voor de bewoners gezien. Een volger zegt: “Ik zou gestopt zijn bij de huisdieren, gezelligheid voor de hele groep en een beetje afleiding van de discussies.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws