zaterdag 19 juni 2021

Big Brother-fans woedend op ‘De Cooke & Verhulst Show’: “Waarom weer Thomas?”

Dinsdag waren ex-Big Brother-bewoners Jill, Nick en Thomas in ‘De Cooke & Verhulst Show’ aanwezig. Dat Thomas uitgenodigd was zette veel kwaad bloed bij de Big Brother-fans.

De aankondiging van Gert Late Night op Instagram lokte heel wat boze reacties uit van Big Brother-fans. Jill en Nick waren finalisten van Big Brother dit jaar. Daarna volgde Liese, maar die werd niet uitgenodigd. Thomas en Jill zouden weer de show stelen voorspelden de kijkers.

Enkele reacties: “Waarom weer Thomas en niet naomi is het weer Jill en Thomas show 😡”, “En waar is Liese? Denk dat Thomas daar totaal niet bij hoort. Liese was derde finaliste en heeft de 100 dagen volledig in het Big Brother-huis gezeten”.

“Voor het eerst sinds het ontstaan van Gert Late Night ga ik een aflevering overslaan. Jill zou ik nog net met heel veel tegenzin kunnen aanzien, maar Thomas is te veel van het goede! Onbegrijpelijk om die er bij te vragen!”

Eén volger vergelijkt Thomas zelfs met viroloog Marc Van Ranst: “Thomas is zoals Marc Van Ranst. Niemand wil die nog zien maar ze zijn te mediageil dus we zullen er niet aan ontsnappen 😜”.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws