woensdag 28 september 2022

‘Boer zkt vrouw’-koppel nog steeds samen: “Ik kom elke avond naar Lommel”

We zijn ondertussen vier maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ seizoen veertien. Met de 5 koppels gaat het goed. Boer William en Amber zijn officieel samen, maar ook Elien en Lorenz zijn nog steeds een koppel. 

Elien Ceustermans (27) koos voor Lorenz en daar heeft ze nog geen spijt van want ze zien elkaar nog dagelijks. “Ik kom elke avond naar Lommel”, onthult Lorenz in Het Belang van Limburg. 

Elien en Lorenz wisten zelfs al voor het programma van elkaars bestaan. De twee waren al 10 jaar bevriend op Facebook. En dat is ook niet zo moeilijk want Retie en Lommel liggen niet ontzettend ver van elkaar. “Waarschijnlijk door gemeenschappelijke vrienden”, zegt Lorenz. 

Afgelopen weekend kon je zelfs terecht in de boerderij van Elien en Lorenz, want zeven Limburgse landbouwbedrijven opende de deuren voor Dag van de Landbouw. Dat lieten Lien en Lorenz niet zomaar passeren. Lorenz zit al volledig in het leven van Lien. “Hij doet hier enorm veel. Het zware werk dat nog voor die landbouwdagen moest worden gedaan, dat is klaar dankzij hem”, legt Lien uit. 

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws