woensdag 30 november 2022

Bruce Willis lokt hevige reacties uit omdat hij coronaregel niet wil naleven

Bruce Willis heeft zich de woede van heel wat mensen op de hals gehaald. Hij weigerde immers een mondmasker te dragen toen hij ging winkelen. 

De wereldberoemde acteur werd verzocht om een winkel in Los Angeles te verlaten want hij andere shoppers maakten zich zorgen.

Volgens een bron in Page Six wandelde de Die Hard-acteur de winkel binnen en weigerde hij een mondmasker te dragen. En dat terwijl duidelijk op de foto te zien is dat hij wel een bandana rond zijn nek droeg.

Dat leidde tot heel wat boze reacties van de andere aanwezigen. Uiteindelijk wandelde hij zonder aankopen terug naar buiten.

De reacties op dit bericht zijn hilarisch. Zo schrijft iemand: ‘Godzijdank heeft Bruce Willis genoeg films gemaakt, wiens titels we nu kunnen gebruiken: Die Hard, Mortal Thoughts, Dead Wish, …’. Iemand anders vult aan: ‘From Sixth Sense to No Sense’ en ‘Die Hard: with a ventilator (Die Hard: met een beademingstoestel)”. 

Een andere lezer is verbaasd dat Bruce Willis het voordeel van een masker niet ziet. “Je zou denken dat een beroemde acteur een masker zou willen dragen om wat privacy te hebben op openbare plaatsen.”

Deze heftige reacties zijn zeker niet overroepen als je bedenkt dat de coronabesmettingen in Los Angeles oplopen tot bijna een miljoen gevallen sinds het begin van de pandemie. Meer dan 12.300 mensen overleden aan Covid-19.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws