maandag 26 september 2022

Davy Gilles eerlijk: “Vaak geweend, maar heeft me sterker gemaakt”

Davy Gilles viert vandaag zijn 45ste verjaardag. De Romeo scoort momenteel in de Vlaamse hitparade met zijn nummer ‘Door al m’n tranen heen’.

“Ongelofelijk hoeveel reacties ik momenteel krijg op die single”, zegt Davy. “Ik ben iedereen die het steunt ontzettend dankbaar, want dit is inderdaad de muziek die ik graag zing. Dit is waar Davy Gilles voor staat.” Davy had nooit gedacht dat het zou lukken zelf een nummer te componeren.

“Ik heb vroeger vaak geweend, maar ik durf ook zeggen dat het mij sterker heeft gemaakt. Ik ben van nature iemand die nooit opgeeft en leeft vanuit het positieve. Da’s ook de enige manier hoe je in deze bijzondere tijden kan blijven rechtstaan.”

Regenboog

“Ik snap heel goed dat mensen het moeilijk hebben. Ik heb dat zelf de voorbije maanden ook ervaren, maar als je de moed vindt en de kunst verstaat van positief denken, lukt het beter om recht te staan”, benadrukt de zanger.

“Het is zoals ik het zing: ‘Door al m’n tranen zie ik een regenboog’. Als je goed kijkt is er altijd hoop en zie je overal wel een lichtpuntje”, besluit Davy.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws