dinsdag 5 juli 2022

De aanslag op luchthaven van Zaventem laat nog steeds sporen na bij Tatyana Beloy: “Toen barstte de bom”

Op 22 maart 2016 pleegden terroristen een aanslag op de luchthaven van Zaventem. Veel mensen lieten het leven of werden zwaar gewond. Ook Tatyana Beloy en haar broer waren op dat moment in de luchthaven van Zaventem. Het gebeuren heeft zeker een impact gehad op haar leven.

Het motto van actrice Tatyana Beloy is ‘Live life to the fullest’. Ze landde vijf jaar geleden heel relaxed op de luchthaven van Zaventem na een vakantie in Thailand. “Precies 5 jaar geleden kwam ik chillie billie easy peasy op mijn teenslippertjes terug van een heerlijke vakantie in Thailand”, beschrijft ze haar verhaal op haar Instagrampagina.

Haar broer Yannick vertrok diezelfde dag op reis en ze besloten samen in de luchthaven nog een koffietje te drinken. “Dus dat ging ik halen terwijl Yannick alvast incheckte. En toen barstte de bom.” Tatyana haastte zich naar buiten, maar Yannick, haar held, ging zijn zus binnen zoeken en was daardoor ook getuige van de tweede ontploffing.

Die dag veranderde haar blik op het leven. “Het werkte toch als een katalysator om nog intenser te leven en daardoor ook nog sneller keuzes te maken. Mijn relatie van toen, die niet helemaal goed zat, heb ik bijvoorbeeld kort daarna beëindigd. (…) Mijn eigen geluk sneller voorop stellen En nooit meer op teenslippers reizen. Niet handig als je ineens onvoorzien heel snel moet lopen.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws