woensdag 28 september 2022

Dit is wat de vader van Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’ te zeggen heeft

Christiaan Graulus (28) en Jana hebben het jawoord gegeven in ‘Blind getrouwd’. Zijn vader, Jan (66), en Christiaan zelf hebben een heel goede relatie en dat zie je duidelijk terug op het grote scherm. Maar qua liefde kunnen de twee niet meer van elkaar verschillen.

Zolang Christiaan geen al te groot voorbeeld neemt aan zijn vader, komt alles goed met de relatie. “Na zeven jaar had ik het elke keer gehad met mijn vrouw,” geeft Jan, de vader van Christiaan, eerlijk toe in Dag Allemaal.

Christiaan was drie jaar oud toen zijn ouders uit elkaar gingen. Zijn vader Jan heeft sindsdien drie relaties gehad, maar is nu gelukkig samen met zijn vierde vrouw Claudia. Na de mislukte relaties van vader Jan weet hij zelf waar hij aan toe is. “Ik denk dat ik de laatste ben die hem de weg wijst”, zegt Jan.

Jan is erg blij met de deelname van zijn zoon, maar zag het zeker niet aankomen. “Eerlijk gezegd … Hij had touche genoeg, overal waar hij kwam. Die raakt wel van straat”, geeft vader Jan eerlijk toe over Christiaan.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws