donderdag 1 december 2022

Eerste barsten worden duidelijk bij Lien en Joren in ‘Blind Getrouwd’: ‘Je ziet ze denken: ‘hou je mond!’

Morgen kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Nu de koppels getrouwd zijn en het grootste huwelijksfeest erop zit kunnen ze beginnen aan de huwelijksreis.

In de aflevering van morgen worden de verschillen meteen duidelijk. VTM deelde de eerste beelden. Daarop is te zien hoe actief Joren is in de ochtend. “Gij zijt wel zeer actief al ’s morgens, moet ik zeggen”, zegt Lien. “Ja hé, dat is een probleem hé”, reageert Joren, die daarna vraagt of Lien voor hem een cappuccino wil maken.

Heel wat kijkers reageren intussen op de beelden. “Die zou zijne cappuccino zelf kunnen gaan maken van mij ..miljaaaar zo irritant van smorgens vroeg ..brengt gij mij maar ne stravve kaffie, zodat den dag overleef met u”, klinkt het onder andere. “Je ziet ze denken. Hou je mond”, reageert nog een volger.

Een volger denkt alvast dat Lien en Joren er wel zullen in slagen om een gulden middenweg te vinden. “Dat komt wel goed… Joren gaat daar wel aan wennen en zijn vrouwke ff tijd gunnen om wakker te worden… En haar ne cappuccino brengen ipv andersom…”, klinkt het nog.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws