donderdag 6 oktober 2022

Eline De Munck heeft een nieuwe vriend en het is geen onbekende

Eline De Munck (33) heeft een nieuwe vriend en het blijkt geen onbekende te zijn. De gelukkige is regisseur Michaël R. Roskam (48). Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Wat voor Eline een hels jaar was op professioneel vlak met de coronasluiting van Odette Lunettes, is op liefdesvlak volledig het tegenovergestelde geworden. Ze vond opnieuw de liefde.

Vorige week vertelde ze nog aan Het Nieuwsblad Magazine dat ze uit haar voorbije relaties had geleerd minder gericht te zijn op zichzelf. “Als ik een vriend had, kon die niet anders dan zich schikken naar mijn leven. Die fout ga ik niet meer maken. Het gaat niet om mij, het gaat om ons.”

De relatie van Eline en Michaël zal wel meteen op de proef gesteld worden, want de regisseur vertrok onlangs naar Amerika om er een Hollywoodreeks te regisseren. Hij zal er ongeveer acht maanden verblijven.

“Ik ga mijn zoon heel hard missen, maar zulke projecten gaan altijd gepaard met grote offers”, vertelde Michaël onlangs aan Het Laatste Nieuws. Nu blijkt hij dus nog iemand erg te zullen moeten missen. Veel geluk samen!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws