donderdag 1 december 2022

Erik Van Looy geeft liefdesleven prijs tijdens ‘De Allerslimste Mens’

Erik Van Looy (60) en zijn vriendin Ingrid Parewijck (43) zijn niet langer een stel. “We zijn niet meer samen”, zei hij woensdagavond in de aflevering van ‘De Allerlimste Mens’.

De presentator en het model hadden een knipperlichtrelatie die zo’n vijf jaar duurde. Zowel Erik als Ingrid hebben nauwelijks iets gezegd over de relatie tussen de twee.

Het onderwerp ‘Short Kings’ kwam ter sprake in de quiz, en Pedro Elias sprak Erik daarop aan. “Da’s toch een model, nee? Is die niet keilang?”, verwijzend naar Erik’s vriendin.

Toen Erik het nieuws ter sprake bracht tijdens de quiz, werd het plotseling stil en zelfs een beetje ongemakkelijk. De kandidaten en juryleden probeerden snel van onderwerp te veranderen.“Oei, da’s ambetant voor mij, volgende vraag.”

In 2017 werd bekend dat Erik Van Looy een relatie had met Dominique Models-model Ingrid Parewijck. “Ik heb me sinds lange tijd niet meer zo gevoeld. Maar we bekijken het van dag tot dag. Zij heeft haar leven in Gent, ik het mijne in Antwerpen”, klonk het toen in ‘Gert Late Night’.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws