zondag 29 mei 2022

Fans ‘Familie’ reageren heftig nadat Maxime De Winne foto deelt met televisiezoon Gaston

Bij ‘Familie’ loopt er momenteel een heel spannende verhaallijn over Quinten, gespeeld door Maxime De Winne, en zijn televisiezoon Gaston. Vrijdag werd Quinten teruggevonden, maar Gaston is nergens te bespeuren.

Dat juist baby Gaston dit moet meemaken ligt bij veel kijkers gevoelig. Maxime deelt op zijn Instagram een foto met Gaston op zijn schoot. ”En of hij kan acteren?! Mijn televisiezoon Gastonneke blijft altijd lachen, … al maakt hij de meest vreselijke dingen mee. Hij werd al 1 keer ontvoerd, misschien wel een 2de keer. 😍❤”

De reacties blijven niet uit: “Ik hoop dat alles ok is met Gaston. Ik heb zelf een dochter van 3 en het doet pijn als er iets gebeurd dat met kinderen te maken heeft zoals met Casper in ‘Familie’ 😢.”

Waarop Maxime reageert: “Ik vind wat er dagelijks in kranten en nieuws verschijnt over kinderen vaak nog veel pijnlijker eigenlijk. Blijft fictie toch?! En een manier om over gevoelens te vertellen. Soms mooi, soms troostend, soms bikkelhard. Maar ik begrijp jouw reactie volkomen. Net daarom mijn reactie. 🙏🙏 dank”.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws