donderdag 1 december 2022

Filmpje van Van Grieken gaat viraal: “De Croo en Vandenbroucke, doe eens jullie job”

Een filmpje van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken gaat viraal. Op enkele uren tijd bekeken honderdduizenden mensen hoe Van Grieken de regering onderuithaalt.

In zijn videoboodschap maakt Tom Van Grieken het beleid van de regeringen met de grond gelijk. Hij praat over de mondmaskers die vernietigd werden, over het track-and-trace beleid dat hapert en over de avondklok die maar tijdelijk zou worden ingevoerd.

“Het probleem is niet dat wij niet ons best doen, maar dat jullie, de regering, niet jullie best doen. Wij hebben als simpeltjes mondmaskers zitten stikken omdat jullie de strategische stock vernietigd hadden.”

Volgens Van Grieken is de bevolking het geloof in de regeringen kwijt.

“Kom niet af met een korte lockdown want we geloven jullie niet meer. We geloven die kliek in Brussel niet meer, die verkiezingen verloren heeft maar opnieuw aan de vetpotten zit.”

“Het is makkelijk praten als minister wanneer je loon gewoon wordt doorbetaald. Het is makkelijk als viroloog de bevolking iedere week af te dreigen als je nog geen euro inkomstenverlies hebt geleden.”

“Jullie geven als regering het signaal dat jullie al een jaar lang geen benul hebben wat jullie aan het doen zijn.”

“Beste De Croo, beste Vandenbroucke en beste Jambon, stop met te zeggen dat wij beter ons best moeten doen. Doe godverdomme eens jullie job. We betalen er voldoende belastingen voor.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws