zondag 23 januari 2022

Frank Deboosere heeft slecht nieuws: Dit weer blijft nog zeker zo lang aanhouden

De voorbije dagen verliep het weer volgens een bepaald vast patroon. ‘s Morgens hadden we brede opklaringen en zonneschijn om daarna stapelwolken te vormen en dan tenslotte een aantal buien op ons los te laten, zegt Frank Deboosere in zijn weerpraatje.

“Het ziet er naar uit dat het de komende 7 tot 10 dagen er van zacht en zonnig lenteweer geen sprake zal zijn”, kondigt Frank Deboosere aan.

Voor de natuur is het natuurlijk wel goed nieuws en er zijn ook niet veel graspollen aanwezig in de lucht. Dat zullen ook heel wat mensen fijn vinden.

Zaterdag voormiddag zal het somber, regenachtig weer zijn. Vervolgens wordt het droger dankzij opklaringen vanuit Frankrijk, maar af en toe zullen er toch nog een aantal buien passeren. De temperatuur zal maximaal 13 graden halen. 

Zondag en de komende week zal het koele weer zich verder zetten. Temperaturen liggen dan rond 15 graden. “Normaal ligt de temperatuur deze tijd van het jaar rond 18 graden”, zegt Frank Deboosere op Eén. Elke dag zullen opklaringen en regenwolken elkaar blijven  afwisselen.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws