donderdag 8 december 2022

Geike Arnaert verbluft iedereen met nummer van Tourist LeMC in Liefde voor Muziek: “Op eenzame hoogte”

Tourist LeMC oftewel Johannes Faes heeft heel wat hits waaruit de deelnemers konden kiezen. Geike Arnaert weet iedereen in te pakken met haar cover van ‘We Begrijpen Mekaar’.

Het valt op dat Geike Arnaert heel zenuwachtig is als het haar beurt is om op te treden voor Tourist. “Dit vind ik één van de moeilijkste nummers, het is heel spannend.”

Ze brengt een heel sobere, maar ontroerende versie van ‘We Begrijpen Mekaar’. Ze krijgt niets dan lof wanneer ze van het podium stapt. “Je hebt er iets heel mooi van gemaakt. Die frasering. Hoe je de woorden plaatste”, zegt Tourist zelf over haar cover. 

Jelle Cleymans vond het knap dat Geike het lied zo mooi in het Nederlands heeft gezongen. “Dan zijn er mensen die zeggen dat het Nederlands geen taal is om in te zingen en dan hoor je dit. Dat durft nu toch niemand meer zeggen na zo’n performance.”

Willy Sommers vond het heel intiem en Emma Bale was geraakt door Geike. “Hoe jij je inleefde. Ik wil het echt nu al opnieuw beluisteren.” Ronny Mosuses vat het samen: “Op eenzame hoogte”.

Liefde voor Muziek, maandag om 20u40 op VTM

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws