dinsdag 5 juli 2022

Gene Thomas doet opmerkelijke onthulling over relatie met Kristel Verbeke

Gene Thomas vertelt in ‘Speeltijd’ aan Ann Van Elsen hoe hij Kristel Verbeke leerde kennen en hoe de vlam eigenlijk al oversprong toen hij nog in een relatie zat.

Gene Thomas leerde Kristel Verbeke kennen als meisje van K3 toen ze beiden mee waren op een reis van VTM. “Er is toen niets gebeurd, maar de klik was er al wel”, vertelt Gene.

Wanneer Ann wil weten hoe serieus de crush was voor Kristel, bevestigt Gene dat hij wel het gevoel had van ‘dat kan wel eens de ware zijn’. “Het was inderdaad zo van ‘wat is dit?!’, maar ja, je zit nog in een relatie en denkt ‘we gaan daar niets mee doen’, maar het bleef wel hangen.”

“Uiteindelijk is het Serge, een danser van X-Session geweest die aan ons madam haar nummer is gaan vragen. Zo van ‘geeft uw nummer eens, want Gene kan maar niet zwijgen over u.’”

Over het geheim van hun liefde is de zanger duidelijk: “Je moet je soulmate vinden. Zij is mijn rots en ik de hare. Wij vullen elkaar perfect aan. En op heel veel gebieden zoals huis, stijlkeuze, kledij,films .. komen wij heel goed overeen, waardoor het leven met elkaar heel gemakkelijk is.”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws