maandag 26 september 2022

Hanne en Marthe over vertrek van Klaasje bij K3: “Totaal niet het geval”

Gert Verhulst kondigde vanmiddag samen met de meisjes van K3 aan dat Klaasje Meijer stopt bij de groep. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn gaan verder.

Hanne en Marthe waren bij de persconferentie en steunden Klaasje voor de volle 100%. Toch vinden ze het jammer dat ze afscheid moeten nemen van Klaasje.

“Het vertrek bepaalt natuurlijk ook wel onze toekomst, dus het was wel even schrikken toen ze het vertelde”, zegt Hanne aan VTM Nieuws. “Anderzijds gunnen we het Klaasje om die stap nu te zetten.”

Frisse wind

“Het is natuurlijk jammer, maar het was heel tof. Het gaat anders zijn, maar we kijken ook wel uit naar de toekomst. Het is een nieuw begin, een frisse wind en dat is ook wel tof.” Ook Marthe kijkt uit naar de zoektocht naar een nieuw K3’tje.

Marthe wil iedereen wel op het hart drukken dat er absoluut geen haar in de boter zit. “Dat is ook de reden waardoor we, toen we opkwamen, iets hadden van: ‘We moeten geen stress hebben. Er is niets waarover we niets mogen vertellen.’ Dat er een haar in de boter zit is totaal niet het geval.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws