dinsdag 5 juli 2022

Hanne uit ‘Blind Getrouwd’ maakt zich zeer pijnlijke bedenking over haar huwelijk met Davy

Hanne heeft al heel wat kritiek moeten slikken. Zondag doet ze een zeer pijnlijke ontdekking over haar huwelijk met Davy.

Hanne en Davy krijgen de beelden van hun ja-woord nog eens te zien. Dat zet haar wel aan het denken.

Hanne krijgt het moeilijk als ze haar trouwbelofte terugziet. “Oei, ik ben die precies toch wat kwijt geraakt, de vrouw die daar stond. En ik heb me ook niet altijd gehouden aan de geloften. Ik heb niet altijd voldoende tijd en ruimte gegeven aan Dave.”

De experten hebben ondertussen een nieuwe opdracht klaar. De mannen en vrouwen worden gescheiden van elkaar en krijgen een kartonnen doos en een uitgebreid knutselpakket.

Het is niet altijd evident om woorden te vinden voor wat de koppels tot hiertoe met elkaar hebben meegemaakt en daarom mogen ze hun creativiteit de vrije loop laten en hun emoties plastisch in beeld brengen.

Voor Hanne wordt er dan plots veel duidelijk. “Ik had u eerder knutselmateriaal moeten geven, ik meen dat oprecht! Wat gij nu vertelt, dat is echt wel een kader”, roept Hanne enthousiast uit. “Vandaag is de eerste keer dat ik voel ‘ok, ik snap u’. Dat meen ik oprecht.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws