woensdag 30 november 2022

Het grote probleem van Elien, de enige vrouw in ‘Boer Zkt Vrouw’

Elien is 25 jaar en hoopt in ‘Boer Zkt Vrouw’ de geschikte man te vinden. Ze hoopte haar toekomstige tegen het lijf te lopen op een fuif, maar dat is tot nu toe niet gelukt en ze heeft het nadeel dat ze niet zo gauw verliefd wordt.

Elien runt samen met haar papa een melkveebedrijf. “Er moet een match zijn en dan maakt het mij niet eens uit of hij een scheve neus of een krom oor heeft. Als ik verliefd ben, kan ik daar echt doorheen kijken. Maar verliefd worden… dat is een groter probleem”, beseft Elien. 

Dina probeert bij haar papa meer informatie te weten te komen over de ideale persoon die met Elien zou kunnen matchen. “Het is voor haar moeilijk om de juiste persoon tegen te komen. Elien heeft geen job van 9 tot 5 en dat is voor weinig personen weggelegd. En ze moet zeker niet betutteld worden, ze is een zeer zelfstandige vrouw.”  

Op de boerderij is Elien een redelijk zakelijk iemand, maar ze is heel sociaal en heeft veel vrienden waar ze ‘s avonds graag mee op stap gaat. Het is dan voor haar belangrijk om er goed uit te zien.

Boer Zkt Vrouw, op maandag 31 mei om 20.40 bij VTM geeft Dina het startschot van het nieuwe seizoen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws