donderdag 26 mei 2022

Het lachen vergaat Staf Coppens snel bij onverwachte tegenslag in ‘Camping Coppens’

Staf Coppens, Monique, Beau en Nora lijken zich goed aan te passen aan hun Zweedse omgeving. In de aflevering op maandag van ‘Camping Coppens’ zullen we zien hoe het gezin Coppens zijn intrek neemt in hun definitieve woning… als de verhuiswagen er geraakt.

Niet ver van de school van Beau en Nora vonden Staf en Monique hun droomwoning. Het was meteen liefde op het eerste gezicht bij het eerste huisbezoek. Ze doen een bod en dat bod wordt aanvaard.

Het gezin Coppens kan nu eindelijk vaarwel zeggen aan hun kleine huurhuisje. De verhuiswagen uit België is in aantocht en na vier lange maanden krijgen ze ook hun eigen spullen terug. 

Staf en Monique staan op de uitkijk in hun nog lege woonkamer. “Ik ben heel benieuwd… Zou onze zetel ons nog herkennen”, grapt Staf. Maar het lachen vergaat hem snel wanneer de grote verhuiswagen zich op vijftig meter voor hun deur vastrijdt.

Bekijk hoe het Staf Coppens en zijn gezin vergaat in Zweden, Camping Coppens – Op Weg naar Zweden op maandag 3 mei om 20.40 bij VTM

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws