woensdag 28 september 2022

Hij is de reden waarom kinderen van prinses Astrid allemaal naar het buitenland vluchten

Prinses Astrid en prins Lorenz hebben met hun vijf kinderen een groot gezin. Over de kinderen van de prinses verschijnt bijzonder weinig nieuws. Het hof brengt ook nooit mededelingen over de kinderen van het koppel. Dit speciaal op vraag van prinses Astrid, schrijft Story.

De prinses wil haar kinderen duidelijk privacy geven om zo ‘normaal’ mogelijk op te groeien. Wel opvallend is dat al de kinderen van het koppel uitgevlogen zijn naar het buitenland om te studeren of te werken. Engeland is een geliefde uitvalsbasis voor vier van haar kinderen. 

Zo studeert haar jongste dochter Laetitia aan een Britse school. Astrids middelste dochter prinses Luisa en haar oudste Laura werken beiden in Londen en hun broer Joachim loopt na zijn lockdown incident van vorig jaar stage in Londen. Uitzondering is Amedeo die met zijn gezin in Zwitserland woont en werkt.

Prins Lorenz zou de reden zijn waarom hun kinderen hun leven buiten België opbouwen. “Prins Lorenz heeft altijd gezegd aan zijn kinderen dat ze gegarandeerd narigheid krijgen als ze in België blijven”, citeert Story een uitspraak van Brigitte Balfoort.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws