maandag 5 december 2022

“Ik was de schuldige”: Maxime Meiland openhartig over vader van dochtertje Claire

Maxime Meiland heeft er nooit een geheim van gemaakt dat haar vriend haar in de steek liet toen ze drie maanden zwanger was. Ze praat er nu openhartig over.

Ze was 21 jaar en haar zwangerschap bezorgde haar een heel moeilijke tijd. Zowel bij haar thuis als met de vader van haar dochtertje Claire was het lastig. Haar ouders dachten dat een baby haar leven zou verpesten waardoor Martien Meiland wel bijna twee weken niet meer met haar sprak.

Wanneer Maxime een afspraak bij de abortuskliniek laat schieten en beslist dat ze haar kindje wil houden, is de maat vol bij de vader van haar dochter en verbreekt hij alle contact. Hij heeft Claire nog nooit gezien.

Nu laat Maxime weten in Viva Mama dat er op haar zes maanden zwangerschap nog een gesprek is geweest met de familie van de vader zonder haar. “Ik was de schuldige vond die familie.”

Het ergste vond ik dat ze zeiden: ‘Als het kindje vier jaar oud is, wanneer ze herinneringen gaat krijgen, dan komen we misschien een keer langs.’” Dit zag Maxime totaal niet zitten: “Hoe haal je het in je hoofd?”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws