woensdag 10 augustus 2022

Impact terrasrevolutie van Jean-Marie Dedecker: “Zij zullen ervan profiteren”

Zaterdag zette burgemeester Jean-Marie Dedecker de terrassen al op in Middelkerke. Hij kreeg  met zijn initiatief heel veel belangstelling vanuit de media. Het kwam de moraal van de mensen wel ten goede blijkt uit reacties op Twitter.

Enkele reacties: “Wij gaan vandaag. Middelkerke, waar Jean-Marie, de kerke in het Middel houdt is één week de hoofdstad van Vlaanderen. De hele horeca zal er de hele zomer van profiteren. Top”, “Middelkerke was een dag lang de hoofdstad van een vrij Vlaanderen”.

“Plat populisme of nog iets anders. Het speelt allemaal niet veel rol. Het mentale welzijn zal in Middelkerke tijdens de Dag van de Arbeid toch een stuk hoger gelegen hebben dan in de rest van het land. Iets waar experts en andere politici al meer dan een jaar niet in slagen.”

Een andere volger ziet de terrassen als broodnodige orde: “Eigenlijk is dit een erg nodige maatregel van openbare orde. Buiten, gecontroleerd, veilig versus binnen en ongecontroleerd. Regering zit al maanden verkeerd en stimuleert ongewild lockdownfeestjes. Onbegrijpelijk.”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws