zondag 29 mei 2022

James Cooke trekt opmerkelijke conclusie over zijn afwezige vader

James Cooke is zijn immer spontane zelve en heeft in korte tijd een mooie showbizzcarrière uitgebouwd. Zijn vader is supertrots op zijn zoon, ook al was hij weinig aanwezig in het leven van James.

James was amper twaalf jaar toen het huwelijk van zijn ouders op de klippen liep. Na de scheiding zag hij zijn vader nog minder. “Voordien ook niet, hoor. Als paracommando was papa vaak weg van huis. Daarom koos ik er na de scheiding bewust voor om bij mama te wonen. Ik wilde voor haar zorgen”, zegt James over die bewuste periode in Story.

Zijn moeder vond het essentieel dat James zijn papa ook nog bleef zien na de scheiding. “Papa heeft dat op de juiste manier aangepakt. Heel langzaam niets moest, alles kon. En die band is nadien vrij snel hersteld.”

James is blij dat zijn vader Donald wel veel tijd doorbrengt met de kinderen van zijn zus Fleur. “Van hen weet hij alles, van Fleur en mij wist hij zelfs niet in welk leerjaar we zaten. Hij is veel meer opa dan hij ooit paap is geweest. En dat is niet erg. Dat is vooral heel mooi om te zien”, besluit James.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws