donderdag 1 december 2022

Jens Dendoncker en Julie Van den Steen slaan handen in elkaar: “Iets om naar uit te kijken”

Even Goeie Vrienden’ is de naam van het nieuwe VTM-programma dat Jens Dendoncker en Julie Van den Steen samen presenteren. De twee speurneuzen werkten samen in ‘The Masked Singer’ en slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe quiz met BV’s. 

In de quiz gaan Jens en Julie op zoek naar de onverwachte combinatie van bekende gezichten. Welke onverwachte combo van bekende gezichten haalt het beste in elkaar naar boven? Wie is het meest complementair en vult elkaar genoeg aan om te winnen? Wie verliest, blijft ‘Even Goeie Vrienden’. 

“Ik heb al samen met Jens mogen speuren in het panel van ‘The Masked Singer’. Dat ik nu ook met hem een programma mag presenteren, is echt iets om naar uit te kijken”, vertelt Julie over de nieuwe quiz. 

“We hebben verder gekozen voor bekende koppen die elkaar niet kennen. We zijn daarbij écht de contrasten gaan opzoeken, denk bijvoorbeeld aan een comedian die de handen in elkaar slaat met een sporter”, vertelt Jens over het spelprogramma. “De duo’s weten zelf ook nog niet met wie ze een duo vormen, dus dat maakt alles extra spannend.” 

Het programma zal dit najaar nog te zien zijn bij VTM. 

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws