zondag 29 mei 2022

K3 is er klaar mee! Zie hoe Miguel Wiels met Klaasje, Marthe en Hanne uithaalt naar politieke ‘luchtkastelen’ in Nederlandse show

Veel mensen in België zijn het beu dat versoepelingen terug ingetrokken worden of uitgesteld worden. Ook in Nederland is eenzelfde fenomeen aan de gang. Miguel Wiels en K3 konden hun frustraties kwijt in een Nederlandse tv-show.

Elke week blikt onze Belgische muzikant Miguel Wiels in de Nederlandse tv-show ‘Even tot hier’ muzikaal terug op de voorbije week. Deze keer mochten de meisjes van K3 alle coronafrustraties van zich af zingen.

Miguel Wiels doopte speciaal voor de show het liedje ‘10.000 luchtballonnen’ om tot ‘10.000 luchtkastelen’. En de meisjes van K3 mochten hiermee zelf het podium op.

Het lied kaart de situatie in Nederland aan, maar is ook voor Belgen heel herkenbaar. In de bewerkte versie zijn vooral ontslagnemend minister-president Mark Rutte en ontslagnemend minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge kop van jut.

Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer en Hanne Verbruggen zongen onder meer: “”Want ze bieden ons zo graag perspectief zodat alles weer mag. Weer een worst voor mijn neus, jongens allemachtig. Wij zijn toch niet dom en naïef, zo’n onhaalbare dag. Dat vinden zelfs wij superkinderachtig. Kap eens man, met je knullige stappenplan.”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws