woensdag 28 september 2022

Karen Damen over nieuw project: “We zijn al wat dingetjes aan het uitproberen”

Karen Damen (47) stond afgelopen weekend op het podium van de Lotto Arena tijdens ‘30 jaar Familie’, en dat bracht wat gevoelens terug uit haar tijd met K3. Daarom is ze nu bezig aan een nieuw project.

“Ik voel dat ik echt zin heb om weer meer te gaan zingen”, vertelt ze enthousiast aan Het Laatste Nieuws. En lang hoeven we niet te wachten. “In 2023 wil ik echt iets uitbrengen, het hoeft niet per se een heel album te zijn. Al is het maar één nummertje of een E.P. of zo.”

In 2018 bracht ze haar eerste eigen muziek ‘Een ander spoor’ uit en die stond drie weken op nummer één in de Ultratop-lijst. Maar deze keer kunnen we iets anders verwachten van Karen. “Ik wil in het Engels gaan zingen”, zegt ze. “Het lijkt me leuk om covers van mijn favorietjes uit de jaren ‘80 en ‘90 op te nemen.”

Er komen niet alleen veranderingen aan in haar muziekcarrière. Ook in haar rol als Vanessa in ‘Familie’ staan er dingen te gebeuren. “Binnen enkele weken komt er een heftige verhaallijn aan waarvoor ik echt uit mijn comfortzone ben moeten gaan.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws