donderdag 6 oktober 2022

Kat Kerkhofs laat zich ironisch uit over eerste contact met haar man Dries Mertens op EK

Kat Kerkhofs maakt vlogs over het EK in ‘Katje voor de sfeer’. Haar man Dries Mertens moet presteren op het veld en ze kunnen dus niet bij elkaar zijn.

Na de match van de Rode Duivels wordt Kat Kerkhofs geïnterviewd door Sporza. “Ik heb even gezwaaid naar hem en dat is dan ook mijn eerste en enige contact met Dries in drie weken. Dat was onze datenight”, zegt de presentatrice ironisch. Ze plaats ook een foto op haar Instagram story.

Kat voelt zich helemaal in haar element op dit tornooi. “Ik maak vlogs over het EK en dus moet ik hen volgen voor mijn werk, maar ook zonder vlogs ben ik ook op zo’n tornooien meestal aanwezig. Zeker nu het kan. Ik ben blij dat ik hier ben.”

Wanneer de journalist vraagt naar het verloop van de match antwoordt Kat heel diplomatisch: “Ik ga echt niets technisch zeggen over voetbal. Ik ben hier alleen maar voor de sfeer. We moesten doen wat we nu gedaan hebben en daar ben ik wel blij over. Ook gunt ze Dries Mertens een goal op het EK. “Zeker, maar dat gaat nog wel gebeuren.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws