vrijdag 1 juli 2022

Kelly Pfaff doet opvallende onthulling over ‘De Pfaffs’: “Ik werd er asocialer door”

Voor ‘Château Planckaert’ en ‘De Verhulstjes’ was er ‘De Pfaffs’. Daarin zagen we het dagelijkse leven van Jean-Marie Pfaff en al zijn (klein)kinderen.

Kelly Pfaff en Sam Gooris gaven eerder al aan niet te verlangen naar een nieuwe reeks nu andere realitysoaps het zo goed doen op televisie. In ‘Start Je Dag’ op Radio 2 blikte Kelly nog eens terug. “Achteraf besef je pas welke vrijheid je miste door al die camera’s”, citeert Showbizzsite Kelly.

“Ik werd asocialer door die opnames. Ik had bijvoorbeeld zin om ergens heen te gaan maar stelde dat uit omdat de camera op die plek niet mocht filmen”, legt Kelly uit. Zo was het volgens Kelly veel moeilijker om met vrienden af te spreken.

Ook voor Shania en Kenji Gooris. “Hun vriendjes konden enkel komen spelen wanneer de camera’s niet draaiden. Dat waren maar twee periodes van drie weken op een jaar.”

“Pas toen de tv-reeks stopte, merkte ik wat voor luxe het was om ongezien te gaan en staan waar je zelf wilt.” Toch koestert Kelly ook positieve herinneringen aan het televisieavontuur: “Het leuke is dat je een bewegend dagboek hebt van je leven.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws