donderdag 18 augustus 2022

Kijker van Big Brother uit kritiek: “Die blijft maar zagen”

Het lijkt erop dat we eindelijk wat actie gaan zien in de nieuwe aflevering van Big Brother. Theo zorgde voor het eerst écht grote nieuws door het Big Brother-huis prompt te verlaten.

Op Instagram is een filmpje te zien waarin de bewoners aan het twerken gaan en YMCA in de douche dansen. Ze bouwden duidelijk een stevig feestje in het befaamde huis.

Andrea, een volger van Big Brother, heeft zich duidelijk geamuseerd en laat dat weten op Instagram. “Ik heb me werkelijk stuk gelachen vanaf ‘t begin tot ‘t einde van hun feestje op de livestream🤪. Eindelijk wat te lachen in dat huis…”  

Johan moet ook nog even iets kwijt over huisverlater Theo: “Wat is die Theo een leugenaar. Stemmen dat Els eruit moet en dan zeggen dat hij op Naomi heeft gestemd, jakkes bah”.

Uit de reacties blijkt dat kijkers zich ook storen aan sommige zaken binnen Big Brother. “Breng aub wat meer sfeer, Nick die blijft zagen over zijn opdracht is boring! Het is slaapwekkend.” Een andere kijker formuleert het zo: “En nu liggen ze al uren te slapen op de sofa”.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws