woensdag 6 juli 2022

Kijkers ‘Lisa’ halen uit naar personage: “Hij werkt op mijn zenuwen”

In de telenovelle ‘ Lisa’ wordt het voor Massa alleen nog maar erger. Nu zijn de beelden van de Tasha-campagne gestolen uit de koffer van Lisa.

Lisa reed een voetganger aan terwijl ze met de ontwikkelde beelden van de Tasha-campagne onderweg was. Wanneer ze kijkt of alles goed is met de man die ze heeft aangereden, worden de beelden uit de koffer gestolen.

Kijkers denken te weten wie de diefstal georganiseerd heeft. Ze wijzen allemaal naar Gert. “Gert zal ze in opdracht hebben laten stelen, samen met het zogezegde ongeval, waar Lisa niks aan kan doen”, schrijft een volger op Facebook.

Dat Lisa het dupe is, vinden veel volgers heel ongepast. “Gert en Dorine zijn een vuil spelletje aan het spelen in hun eigen bedrijf en laten Lisa ervoor opdraaien”, reageert iemand. “Een schande is het!”

Het is duidelijk dat het duo Gert en Dorine niet op veel sympathie moeten rekenen. “Weeral een complot van de twee saboteurs”, “Ik hoop dat ‘Gertie’ gewoon eens gepakt wordt, want hij werkt op mijn zenuwen. En Dorine ook.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws