woensdag 10 augustus 2022

Muziekcommunicatie van Dave in ‘Blind Getrouwd’ lokt veel reacties uit bij de kijkers

In ‘Blind Getrouwd’ wil Hanne graag weten hoe haar man Dave zich voelt bij bepaalde situaties en geeft duidelijk aan dat ze meer input van hem verwacht. Dave daarentegen klapt regelmatig dicht en geeft aan dat hij door muziek zaken duidelijk wil maken.

Communiceren via muziek, is een taal die Hanne nooit geleerd heeft en dus niet begrijpt. Ze weigert dan ook mee te gaan in deze manier van communicatie en wil dat Dave met haar praat.

Veel volgers van het programma begrijpen haar houding. Op Twitter verschenen enkele reacties.

“Davy moet nu ook niet elke communicatie doen via effe een liedje op te zetten, grow up”, “Dave, stop met muziek te gebruiken om uw boodschap over te brengen, je hebt een mond voor iets gekregen”, “Maar effe, dat communiceren via muziek zou mij ook echt drie bruggen te ver gaan”

Eén volger vindt dat het contrast tussen Hanne en Dave niet groter had kunnen zijn. “Die experten?! Hanne, de babbelkous, die communicatie nodig heeft samen zetten met iemand die totaal niet weet hoe. En da’s oké dat hij zo is. Maar het is niet de bedoeling dat Hanne leerkracht wordt in een relatie.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws