vrijdag 7 oktober 2022

Kijkers zeer ontevreden over initiatief van Big Brother: “Hoe is het mogelijk?”

Donderdag was de liveshow van Big Brother. Thomas moest het Big Brother-huis vorige week verlaten en was donderdag te gast in de studio. Dit tot ongenoegen van heel wat kijkers.

Thomas is de eerste ex-bewoner die tijdens een liveshow werd uitgenodigd om zijn mening te geven. Hij nam het op voor Jill en Zoey, hij moedigde de kijkers aan om voor Matt te stemmen en hij nam Michel op de korrel.

Dat een ex-bewoner zulke invloed mag uitoefenen op de mening van de kijkers, vinden heel wat fans van het programma een brug te ver. Dat blijkt uit de vele reacties op Facebook.

“En daar gaan we weer de Jill Zoeŕě en Thomas show waarom kijken we nog eigenlijk”, schrijft iemand. “Weer niet eerlijk dat Thomas in de studio is! Natuurlijk kiest hij voor team Jill”, klinkt het bij een ander.

“Pure stemmingmakerij van dat manneke. Snap niet wat die daar staat te doen. Alles behalve objectief. Hier slaat Big Brother de bal helemaal mis!”, aldus een kijker.

“Hoe is het mogelijk dat Thomas als ex-speler nu wel in de studio mag staan en zijn idee over de bewoners gaan verspreiden in de hoop zo nog wat mensen te manipuleren”, vraagt een fan zich af.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws