zaterdag 21 mei 2022

Kijkers hebben harde woorden voor seizoensfinale ‘Thuis’: “Niet waar je heel de zomer aan denkt”

Het zit erop voor Jacques in ‘Thuis’. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gebracht met één schot van Tim. 

Op de ‘Thuis’-fansites geven fans hun eerlijke mening. De verwachtingen waren heel hoog deze keer en enkele kijkers vonden het toch een afknapper. Dat Jacques zo weinig te zien was, vinden de meesten heel teleurstellend.

Sommige kijkers waren toch teleurgesteld in het scenario van de laatste aflevering: “Vond het een zeer teleurgestelde seizoensfinale! Heel de week bouwen ze de spanning op met Jacques en komt hij nog geen 10 minuten in de finale 😱”.

Iemand anders schrijft het zo: “Thuis begint … 19u52: Jacques wordt doodgeschoten…laatste minuut: Rosa ligt ergens gekneveld…al wat er tussen zit: van alles en nog wat, om de tijd te rekken. Ben wat teleurgesteld in laatste aflevering.”

Een echte cliffhanger is er ook niet: “Ik vond dit eerlijk gezegd een heel zwakke seizoensfinale. Jacques vanaf het begin eigenlijk dood, Kobe & Femke zat er al lang aan te komen… En goed Rosa ligt ergens en ze weten nu niet waar, maar dat is nu toch geen cliffhanger waar je heel de zomer aan denkt”.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws