vrijdag 1 juli 2022

Klaasje Meijer van K3 over haar opvolger: “Dit is het allerbelangrijkste”

Klaasje Meijer maakte dinsdagmiddag bekend dat ze binnenkort K3 verlaat. Haar beslissing komt er na vijf jaar als K3’tje.

“Spijt zou natuurlijk kunnen komen, maar ik heb wel het gevoel dat het een hele doordachte beslissing is”, zei Klaasje bij VTM Nieuws. “Ik heb er ook met mijn omgeving veel over gesproken en ik ben vooral heel dankbaar voor alles wat ik heb mogen meemaken.”

Klaasje zal nog vaak terugdenken aan haar mooie tijd bij de groep. “Maar ik ben gewoon heel nieuwsgierig naar wat de toekomst nog te brengen heeft. Uiteindelijk heb ik het straks zes jaar gedaan en ik denk dat ik daar voor mezelf sowieso trots op mag zijn.”

Opvolg(st)er

Gert Verhulst gaf meteen aan dat Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen nog niet denken aan stoppen en ze dus op zoek zullen gaan naar een derde lid. En dat derde lid kan een man worden. Klaasje denkt dat het een moeilijke keuze wordt.

“Ik denk dat alle talent welkom is, maar dat het echt gaat om de match met Hanne en Marthe. Dat is het allerbelangrijkste, dat diegene zich goed voelt in de groep en net als ik, de mooie boodschap van liefde en vrolijkheid voor de kinderen, dat diegene dat kan uitstralen.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws