donderdag 8 december 2022

Kleine George, zoon van Kate Middleton en prins William, erg hard aangepakt

Prins George was samen met zijn moeder Kate Middleton en vader prins William aanwezig tijdens de finale van Euro 2020. Maar nu wordt George mogelijk gedwongen uit de schijnwerpers te blijven nadat afschuwelijke dingen op social media verschenen. 

Prins George deed de harten smelten tijdens de Euro 2020-finale, toen hij zijn vader prins William blij omhelsde toen Engeland het eerste doelpunt maakte. Het bewijst dat de kinderen van het koninklijke koppel achter paleisdeuren een zeer aanhankelijk gezinsleven leiden. 

Maar op sociale media dreven sommigen de spot met kleine Georges omdat hij tijdens de wedstrijd een pak droeg. Schotse fans zeiden dat hij maar in zijn das moest huilen na het verlies van Engeland.

Royaltywatcher Robert Jobson vertelde dat Kate en William er nu misschien voor kiezen om hun jonge zoon uit de schijnwerpers te houden na dit gebeuren. “Sommigen waren kritisch over het feit dat hij net als zijn vader een overhemd en stropdas droeg, wat ik erg hard vond”, zegt Jobson in The Sun.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws