woensdag 6 juli 2022

Kloof pijnlijk duidelijk: Inhuldiging standbeeld Diana leidt tot verdeeldheid tussen Harry en William

Prins Harry (36) zal samen met prins William (39) het Diana-monument onthullen in juli. Maar de broers zullen afzonderlijke toespraken houden bij de onthulling van het standbeeld van hun moeder, wat hun breuk alleen maar benadrukt.

De ceremonie in Kensington Palace is een langetermijnproject tussen de broers, die ruzie kregen over Harry’s besluit om te stoppen als werkend vorst. Een bron zei: “Ze zullen beiden hemel en aarde bewegen om erbij te zijn. Ze hebben samen opdracht gegeven voor het standbeeld. Het is erg belangrijk voor hen.”

“Er is natuurlijk hoop dat de herinnering aan Diana hun relatie kan herstellen, maar dat lijkt op dit moment nog ver weg.” De broers zullen fysiek samen zijn voor de ceremonie, maar willen hun eigen persoonlijke toespraken houden, schrijft The Sun.

“Het is een grote zorg dat hun lichaamstaal zal suggereren dat niet alles in orde is en dat ze geen verenigd front zullen vormen.” Het standbeeld zal worden onthuld op 1 juli, wat de 60e verjaardag zou zijn geweest van prinses Diana, die in 1997 overleed.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws