woensdag 28 september 2022

Kristof uit ‘Big Brother’ en Sharon nemen opvallend besluit nu zij zwanger is

Mooie vooruitzichten voor Kristof Timmermans. De finalist van Big Brother wordt in februari voor het eerst papa. Toch loopt niet alles over rozen, dat lezen we deze week in TV Familie.

Kristof Timmermans, finalist van ‘Big Brother 2022’ maakt zich stilaan klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tijdens zijn deelname wist hij na een eerdere breuk opnieuw het hart van Sharon te veroveren, door lieve dingen over haar te zeggen op televisie.

“Ik kan niet wachten om je te ontmoeten! Tot binnenkort, kleine meid.” Dat was de vertederende boodschap bij een foto op Instagram. Daarop zijn een positieve zwangerschapstest en een rompertje te zien. Het dochtertje van Kristof en Sharon wordt in februari verwacht.

Het lijkt er alleszins niet op dat hun dochtertje grootgebracht zal worden in een warm gezin. De relatiestatus van Sharon op Facebook werd namelijk aangepast naar vrijgezel.

Zowel Kristof als Sharon willen verder niet reageren. “Ik heb het even besproken met Sharon, en we hebben besloten onze gezinssituatie privé te houden”, aldus Kristof. “Dit ook om ons dochtertje een stabiele omgeving te kunnen schenken. Via onze socials kan iedereen uiteraard wel alles volgen wat we zelf delen.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws