donderdag 26 mei 2022

Leen Dendievel redt leven van 19-jarige: “Ik ben er nog altijd heel erg stil van”

Een 19-jarige heeft Leen Dendievel een heel emotioneel bericht gestuurd naar aanleiding van het lezen van haar boek ‘Brief aan mijn kind’.

“Ik zal je eerst vertellen dat ik 19 jaar ben en momenteel in het ziekenhuis lig, omdat ik al vanaf mijn zeven jaar sukkel met mijn mentale gezondheid. Na vele zelfmoordpogingen ben ik bereid om mij te laten behandelen, alleen ik wist niet goed waar te beginnen.” 

“Na het lezen van jouw boek stond mijn wereld even stil. Ik heb ingezien, doodgaan doen we allemaal en in tussentijd kunnen we er maar beter het beste van maken. (…) Ik wist niet dat zo’n verhaal mijn leven zou veranderen.”

“Je beseft nog niet half hoeveel dit verhaal voor mij betekend, ik heb het licht gezien en kan na jaren verder met mijn leven. Tienduizend maal dank voor het schrijven van dit boek.”

Natuurlijk is Leen heel aangedaan door dit bericht. Ze schrijft op haar Instagram: “Deze raakte me tot in de kleinste vezel van mijn lijf. Mijn kleine boekje heeft het leven gered van een jong iemand. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. 🙏 Ik ben er nog altijd heel erg stil van…”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws