donderdag 1 december 2022

Lesley-Ann Poppe reageert voor het eerst na incident: “Ik heb een zwaar vermoeden”

Enige tijd geleden deed de politie een inval in een klas van de Beauty & Medical Academy in de Lange Nieuwstraat in Antwerpen. Dat is de school die Lesley-Ann in 2016 samen met haar man Kevin Lebreton (34) startte. De schoonheidsschool zou cursussen aanbieden die uitsluitend door een arts mogen worden uitgevoerd.

Het gaat om microneedling, waar Lesley-Ann voor beschuldigd wordt. Microneedling heeft een anti-aging effect. Het verjongt de huid en gaat rimpels tegen. In de medische wereld is het bedoeld om brandwonden en huidletsels te verwijderen.

Dat de school de wet overtreedt, ontkent de blondine. ” Choquerend vind ik dat, en een groot misverstand”, reageert ze in HLN. Het is niet de eerste keer dat ze met haar beautyschool met de politie te maken krijgt. Ze kwam ook al voor de rechter met haar mondmaskers en voor het gebruik van CBD-gezichtsmaskers.

“Ik heb een zwaar vermoeden van wie de klacht komt”, onthult ze. “Van een jaloerse concurrent. Mijn bedrijf loopt zo goed, en deze industrie is hard. De snode persoon die ik op het oog heb, heeft me al in de maling genomen en meerdere klachten ingediend.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws