woensdag 28 september 2022

Linda de Mol reageert voor het eerst op ‘The Voice’-schandaal: “Ik zweer het op mijn beide kinderen”

In januari stond de showbizz even op zijn kop toen het nieuws over ‘The Voice of Holland’ uitbrak. Een aantal mannen werd namelijk schuldig bevonden aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het gaat om Ali B, Marco Borsato en bandleider en ex-man van Linda De Mol, Jeroen Rietbergen.

Linda de Mol (58) reageert voor het eerst op het schandaal. “Ik kreeg een lawine van harde meningen over mij”, zegt ze in haar tijdschrift LINDA. “Van gasten en presentatoren in talkshows tot showrubrieken, anonieme beschuldigingen, oordelen en lelijke columns.”

In die periode zocht Linda professionele hulp omdat ze het niet kon verkroppen dat ze de schuld kreeg van de daden van Jeroen Rietbergen, van wie ze inmiddels gescheiden is. “Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal van niets bij The Voice”, schrijft De Mol. “Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen… dat brengt een bak verdriet en woede, verbijstering en onbegrip met zich mee.”

Op 21 sept. verschijnt in de nieuwe editie van LINDA haar verhaal ‘DE LIJKE MENSEN ZIJN MET MEER’. Het gaat over haar leven na de onthullingen over ‘The Voice’, haar scheiding en welk advies haar bovenop hield. 

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws