vrijdag 7 mei 2021

Maarten Boudry hard aangepakt over optreden in ‘De Cooke & Verhulst Show’

Maarten Boudry, filosoof en de komende 6 weken te zien bij ‘De Cooke & Verhulst Show’. De kijkers vonden het opvallend dat hij twee mondmaskers in de studio droeg. Hij moest heel wat haatreacties verwerken achteraf.

“Na drie miljoen doden en wereldwijde ravages krijg je in sommige kringen nog steeds meer hoon en haat wanneer je binnenskamers wel een mondmasker draagt dan wanneer je er geen draagt. De stompzinnigheid van die lui is werkelijk niet te harden”, reageert Maarten Boudry op Twitter nadat hij heel wat opmerkingen kreeg over het dragen van twee maskers in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’.

“Gisteren bij de Cooke & Verhulst Show stond ik erop een ffp2-masker te dragen, want er zaten 50 ongemaskerde mensen in de zaal. De redactie wilde liever dat ik een stoffen masker opzette met hun logo erop. Dat heb ik er dan boven gedragen, als compromis”, verklaart Maarten Boudry het dragen van twee maskers.

Enkele personen hadden volgende boodschappen voor hem: “Om alle risico’s te vermijden had je beter thuis gebleven. Wat is er mis met videoconference?” of “Ge moet niet met 50 man binnenskamers gaan zitten! Masker of niet!”.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws