maandag 28 november 2022

Marc Van Ranst rekent definitief af met Nederlander nadat opmerking veel te ver gaat

De Nederlandse scepticus Willem Engel, oprichter van Stichting Viruswaarheid, is door viroloog Marc Van Ranst op Twitter gerapporteerd en geblokkeerd.

Engel wilde het hartfalen van de Deense voetballer Christian Eriksen op het coronavirus steken. “Er valt net een Deen dood neer op het EK hopelijk kunnen ze hem nog reanimeren. Het experiment is schandalig mislukt. Soms is gelijk krijgen het ergste dat je kan overkomen. Er moet direct gestopt worden met injecties”, schreef Willem Engel op Twitter.

Nochtans kan dat niet de reden zijn, want het Deense team liet weten dat Eriksen nooit corona heeft gehad, maar ook niet gevaccineerd is.

Voor Marc Van Ranst ging de tweet echt te ver. “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter, en ik kan enkel maar suggereren dat iedere Nederlander deze kerel voorgoed vergeet. Finita la commedia”, schreef de viroloog in een reactie.

Van Ranst heeft het account van Engel gerapporteerd en geblokkeerd. De twee gingen eerder al geregeld in de clinch met elkaar. Ook andere mensen rapporteerden Engel voor zijn tweet die meer dan over het randje ging.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws