zondag 22 mei 2022

Marco Borsato openhartig over Leontine in interview

Marco Borsato probeert de scherven van zijn huwelijk terug te lijmen. Hij vertelt tijdens een promocampagne van zijn single ‘Hef Je Glas’ dat de liefde voor Leontine er altijd is geweest en gebleven.

Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank helpen de horeca om hen een hart onder de riem te steken en tegelijkertijd promoten ze hun single ‘Hef Je Glas’.

“Ik heb wel horeca vakschool gedaan, dus Ik zou het wel moeten kunnen. We willen vieren wat er wel kan, want de nadruk heeft vaak gelegen op wat er niet kon. We willen die negativiteit wat van ons afschudden.”

Ook vertelt Marco in het interview aan De Telegraaf hoe het gaat met Leontine. “Het mag duidelijk zijn dat de zon letterlijk en figuurlijk weer is gaan schijnen. We proberen het zo rustig mogelijk te doen. We willen het niet ontkennen en laten zien dat we het leuk hebben.”

“De liefde is er altijd geweest en gebleven. We zijn een beetje alles aan het herontdekken en dat het is leuk om weer op date te gaan met de vrouw waarvan je houdt”, aldus de Nederlandse zanger.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws